100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps

390 ден

На залиха

ЕСЕНЦИЈАЛНИ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Високи дози од најважните витамини и минерали

Капсули за ден и за ноќ

375 мг магнезиум

100% VITAMINS & MINERALS  содржат 100% од дневната побарувачка на најважните витамини и минерали. Содржат три форми на магнезиум кои помагаат во намалување на заморот и правилен метаболизам на енергија.  100% VITAMINS & MINERALS содржат различни капсули за различен дел од денот.

Употреба: 

Земете 1 капсула дневно со 300 мл вода. Земете една црвена капсула по доручек и 1 црна капсула 30 минути пред спиење.

 

 

Main Menu

100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps