SEX BOMB FOR HIM | 120 caps

1,090 ден

На залиха

Главни карактеристики

  • Растителна мешавина соодветна за корисници со различни диететски, религиски или културолошки рестрикции
  • Халал сертифициран производ
Катеорија:

Sex Bomb е екстра моќна мешавина од растителни состојки во комбинација со Л-аргинин и витамин Б3. Оваа уникатна и ефективна мешавина е дизајнирана за спортисти со највисоки барања.

 

Главни карактеристики

  • Растителна мешавина соодветна за корисници со различни диететски, религиски или културолошки рестрикции
  • Халал сертифициран производ

 

Секоја состојка во оваа серија е подложена на строг преглед и тестирање за забранети супстанции пред производство под мониторирана програма. Финалните производи потоа се произведуваат и пакуваат во акредитирана лабораторија со ISO 22000, BRC, GMP и Halal стандарди за да се обезбеди највисоко ниво на сигурност за спортистите кои ги користат.

 

Внимание: Консултирајте се со лекар пред употребување на производот, доколку имате помалку од 18 години, сте бремени или доите, или доколку имате или се сомневате во некаква медицинска состојба или земате лекови. Додатоците во исхрана не служат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана и здрав начин на живот. Складирајте на ладно, суво место, подалеку од дофат на деца. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.

Main Menu

SEX BOMB FOR HIM | 120 caps