• Ultra Whey 900гр

  Ultra Whey е 80% протеинска формула од сурутка која ги користи повеќето природни извори на протеини со највисок квалитет, што овозможува брза апсорпција на протеините во крвотокот.

 • Gold Standard 907 gr | White chocolate raspberry

  78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
  Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
  Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
  Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
  Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
  Златен стандард за квалитетен протеин

 • Gold Standard 907 gr | Double Rich Chocolate

  78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
  Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
  Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
  Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
  Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
  Златен стандард за квалитетен протеин

 • Gold Standard 907 gr | Vanilla Ice Cream

  78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
  Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
  Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
  Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
  Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
  Златен стандард за квалитетен протеин

 • Ultra Whey 450гр

  Ultra Whey е 80% протеинска формула од сурутка која ги користи повеќето природни извори на протеини со највисок квалитет, што овозможува брза апсорпција на протеините во крвотокот.

  790 ден

  Ultra Whey 450гр

  790 ден
 • Gold Standard 2,27 kg | Vanilla Ice Cream

  78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
  Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
  Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
  Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
  Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
  Златен стандард за квалитетен протеин

  3,600 ден4,200 ден
 • Gold Standard 2,27 kg | Double Rich Chocolate

  78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
  Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
  Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
  Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
  Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
  Златен стандард за квалитетен протеин

  3,600 ден4,600 ден
 • Gold Standard 2,27 kg | White chocolate raspberry

  78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
  Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
  Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
  Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
  Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
  Златен стандард за квалитетен протеин

  3,600 ден4,600 ден
 • COMBAT 100% WHEY PROTEIN 907 gr

  Kлучни карактеристики

  • 25 g 100% протеин од сурутка
  • Содржи протеински изолат и концентрат од сурутка
  • Одличен вкус и лесен за мешање
  • Тестиран за забранети состојки
  • Без вештачки бои

   

 • Combat 100% Isolate

  100% ВЕЈ ИЗОЛАТ СО 0 ЈАГЛЕХИДРАТИ

  MusclePharm®’s Combat 100% Isolate® е научно дизајниран да испорача 24 грама 100% веј протеин изолат во сервирање од 27 грама – високо квалитетен протеин без полначи. По интензивен тренинг, вашите мускули имаат голема потреба од хранливи материи и вистински брзи резултати. Изолатите представуваат најчист извор на протеин, научно филтрирани со цел да се елиминираат мастите, шекерите и јаглехидратите, со што се добива брзо сварлив извор на протеин.

  1,990 ден3,390 ден

  Combat 100% Isolate

  1,990 ден3,390 ден

Shop By Department