• L-carnitine L-Tartrate – 1L.

  • Хромот придонесува за нормален метаболизам на макронутриенти и одржување на нормално ниво на гликоза во крвта.
  • Витаминот Б6 придонесува за намалување на замор.
  • Витаминот Б5 придонесува за нормален метаболизам што дава енергија.
  • Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.
  • Зајакнат со ВИТАМИНИ и минерали.
  • 3000 мг Л-Карнитин по порција
  • БЕЗ АСПАРТАМ И БЕЗ ШЕЌЕР
  • Со екстракт од зелен чај

    

Main Menu