Производи

 • Booty band set – сет од 3 ластици за вежбање
 • 3 различни нивоа на отпор
 • 2,190 ден

  Booty Band – Set of 3

  2,190 ден
 • ластик за затегнување на задникот и бутовите
 • 850 ден

  Booty band – Light

  850 ден
 • Гумички за подобар фат на шипка или тег
 • 1,290 ден

  Max Gripz – Blue

  1,290 ден
 • Нелизгачка подлога за вежби
 • 1,090 ден

  Fitness Yoga Mat – Blue

  1,090 ден
 • Мултинаменски ракавици за вежбање
 • Уживајте во тренингот со отворени дланки
 • Со бандажер за зглоб
 • Достапни во повеќе големини
 • 890 ден

  Yuma Weight Lifting Gloves – Black

  890 ден
 • Проѕирни детали
 • Висок струк
 • Суптилно брендирање
 • Лесен и силен материјал
 • 1,890 ден

  Kaycee Tights – Black

  1,890 ден
 • Скратена маичка по долги
 • Со дупки за палци
 • Без рабови
 • Врвен квалитет
 • 1,690 ден

  Hilton Seamless Long Sleeve – Black

  1,690 ден
 • Скратена маичка по долги
 • Со дупки за палци
 • Без рабови
 • Врвен квалитет
 • 1,690 ден

  Hilton Seamless Long Sleeve – Blue

  1,690 ден
 • Скратена маичка по долги
 • Со дупки за палци
 • Без рабови
 • Врвен квалитет
 • 1,690 ден

  Hilton Seamless Long Sleeve – Fuchsia

  1,690 ден
 • Скратенаа маичка по долги
 • Без рабови
 • Врвен квалитет
 • 2,290 ден

  Hilton Seamless Leggings – Fuchsia

  2,290 ден
 • Висок струк
 • Без рабови
 • Врвен квалитет
 • 2,290 ден

  Hilton Seamless Leggings – Blue

  2,290 ден

  Main Menu