• За време на менопаузата и по нејзиното завршување се менуваат женското тело и метаболизмот. Menopausal Formula е комплексен додаток во исхраната кој во својот состав содржи минерали, витамини како и билки за овој период од животот на жената.
  • Spirulina Max (60 таблети)

    комплексен препарат за алкализација

  • Acidophilus (100 капсули)

    пробиотски производ со растителни влакна

  • Main Menu