Amix Mr. Popper’s Dunky Zero 70gr.

150 ден

Clear

Mr. Poppers Dunky Zero е закуска во облик на крофна која се издвојува по високата содржина на протеини и ниската содржина на шеќер.

Неговата главна состојка и извор на протеини е белка од јајце заедно со концентрат од сурутка. Содржи и обезмастено какао во прав и овесно брашно.

Вкусна и здрава ужина идеална за секое време од денот. Хранлива закуска која придонесува за одржување на здрави навики без да мора да се откажете од слатките.

Donut Triple Chocolate

 • Нутривни вредности во 70gr: Eнергетска вредност 256Kcal, Масти-16.1gr, Заситени масти-1.89gr, Јаглехидрати-21gr, Шеќери <0.5gr,Полиоли 8.7gr, Влакна 1.3 gr,Протеин-8.8gr, Сол-0,1gr.
 • Состав:Белка од јајце, растително масло (сончоглед, соја), навлажнувач (глицерин), пченично брашно, протеински концентрат од сурутка (млеко), чоколадо [засладувач (малтитол), растително масло (сончоглед), обезмастено какао во прав 11%, паста од лешник 4%, емулгатор (лецитини), нехидрогенизирана сончогледова растителна маст, ароми], чоколадни чипови 13% [шеќер, какао маса, какао путер, емулгатор (сончоглед лецитин), ароми од ванила], брашно од
  цело зрно овес, кора од портокал [засладувач 5% малтитол)], агенси за подигање (натриум бикарбонат, натриум пирофосфат).

Darк Donut With Dark Choco Cream

 • Нутривни вредности во 70gr: Eнергетска вредност 261Kcal, Масти-17.15gr, Заситени масти-1.94gr, Јаглехидрати-23.6gr, Шеќери 2.59gr,Полиоли 10gr, Влакна 2.7 gr,Протеин-8.6gr, Сол-0,24r.
 • Состав: Белка од јајце, темен бисквит во прав 17% [пченично брашно, шеќер, сончогледово масло, антиоксиданси (токоферол, аскорбинска киселина), соја лецитин, лимонска киселина, обезмастено какао во прав, стабилизатори (калиум карбонат, натриум хидроксид), гликозен сируп, фруктозен сируп, емулгатор (касија), арома на ванила], намаз од темно чоколадо 16,6% [засладувач (малтилол), сончогледово масло, обезмастено какао во прав 11%,
  паста од лешник 4%, лактоза, емулгатор (сојлецитин, арома], концентрат од протеин од сурутка, интегрално овесно (глутен) брашно 8%, навлажнувач (глицерин), растително масло (сончоглед, соја), засладувач 5% (малтилол), средства за подигање (натриум бикарбонат и натриум полифосфат).Алергени : може да има траги од  други јаткасти плодови.

Darк Donut With White Choco Cream

 • Нутривни вредности во 70gr: Eнергетска вредност 265Kcal, Масти-18.15gr, Заситени масти-2.4gr, Јаглехидрати-23.32gr, Шеќери 5.3gr,Полиоли 5.25gr, Влакна 1.09 gr,Протеин-8.86gr, Сол-0,3gr.
 • Состав: Белка од јајце, темен бисквит во прав 17% [пченично брашно, шеќер, сончогледово масло, антиоксиданси (токоферол, аскорбинска киселина), соја лецитин, лимонска киселина, обезмастено какао во прав, стабилизатори (калиум карбонат, натриум хидроксид), гликозен сируп, фруктозен сируп, емулгатор (касија), арома на ванила], намаз од бело чоколадо 16,6% [засладувач (малтилол), сончогледово масло, обезмастено млеко во прав, паста
  од лешник 9%, лактоза, лактоза од сурутка во прав, емулгатор (лецитин од соја), арома на ванила], концентрат од сурутка , интегрално овесно (глутен) брашно 8%, навлажнувач (глицерин), растително масло (сончоглед, соја), засладувач 5% (малтилол), средства за подигање (натриум бикарбонат и натриум полифосфат). Алергени : може да има траги од  други јаткасти плодови.

Donut With Hazelnut Cream

 • . Нутривни вредности во 70gr: Eнергетска вредност 255Kcal, Масти-12.2gr, Заситени масти-1.3gr, Јаглехидрати-27.5gr, Шеќери <0.5gr,Полиоли 10.1gr, Влакна 2.3gr,Протеин-8.8gr, Сол-0,07gr.
 • Состав: Белка од јајце, чоколадо и лешник 16,6% [засладувач (малтилол), сончогледово  масло, обезмастено какао во прав 11%, паста од лешник 4%, лактоза, емулгатор (соја лецитин, арома], интегрално пченично
  брашно (глутен) 14%, сурутка протеински концентрат, интегрално овесно (глутен) брашно 8%, навлажнувач (глицерин),растително масло (сончоглед, соја), рендан портокал, засладувач 5% (малтилол), средства за подигање (натриум бикарбонат и натриум полифосфат.

Dark Donut With Speculoos Cream

 • Нутривни вредности во 70gr: Eнергетска вредност 280Kcal, Масти-12.2gr, Заситени масти-3.5gr, Јаглехидрати-23.5gr, Шеќери 2.5gr,Полиоли 7.8gr, Влакна 2.5gr,Протеин-8.7gr, Сол-0,28gr.
 • Состав: Белка од јајце, црн бисквит во прав 17% [пченично брашно, шеќер, сончогледово масло, антиоксиданси (токоферол, аскорбинска киселина), лецитин, лимонска киселина, обезмастено какао во прав, стабилизатори (калиум карбонат) натриум хидроксид), гликозен сируп, фруктозен сируп, емулгатор (гума за џвакање), арома на ванила], крем од бисквити speculoos 16,6% [засладувач (малитол), растително масло (сончоглед и соја, паста од лешник
  9%, сурутка (млеко) во прав, лактоза, емулгатор (лецитин), арома на ванила] , бисквитско брашно од спекули [пченично брашно, шеќер, сончогледово масло, гликозен сируп, средство за подигање (натриум хидроген карбонат), сол, цимет], концентрат од протеин од сурутка (млеко), интегрално овесно брашно (глутен) 8%, навлажнувач (глицерин), растително масло (сончоглед), соја, засладувач 5% (малтитол), средства за подигање (натриум бикарбонат и натриум полифосфат).

Дополнителни информации

Вкус

Dark Donut with Dark Choco Cream, Dark Donut with White Choco Cream, Triple Chocolate, Dark Donut with Speculoos Cream, Donut with Hazelnut Cream

Main Menu

Amix Mr. Popper’s Dunky Zero 70gr.