Fat Gripz

2,300 ден

Нема на залиха

За сериозна сила и големина на рацете!

● Зголеми ја силата и волуменот на рацете – Fat Gripz ќе ви помогне да ја зголемите силата на стисокот и да го зголемите волуменот на рацете.

● Лесни за користење и преносиви за разлика од дебели тегови.

● Иако мобилни и лесни за обмотување околу тегот, се црвсти во место и при агресивно вежбање.

● Компатибилни со сите стандардни тегови.

● Користењето на Fat Gripz ја зголемува активацијата на мускулите на рацете со што го зголемува волуменот и силата.

Катеорија:

За сериозна сила и големина на рацете!

● Зголеми ја силата и волуменот на рацете – Fat Gripz ќе ви помогне да ја зголемите силата на стисокот и да го зголемите волуменот на рацете.

● Лесни за користење и преносиви за разлика од дебели тегови.

● Иако мобилни и лесни за обмотување околу тегот, се црвсти во место и при агресивно вежбање.

● Компатибилни со сите стандардни тегови.

● Користењето на Fat Gripz ја зголемува активацијата на мускулите на рацете со што го зголемува волуменот и силата.

 

 

 

 

 

Main Menu

Fat Gripz

2,300 ден