Amix MiniShaker Color 400 ml

220 ден

На залиха

Amix™ MiniShaker 400ml ви овозможува да ги мешате вашите протеински напитоци брзо и лесно додека сте во движење. Без потреба од блендери за правење на совршен протеински напиток.

Amix™ MiniShaker 400ml ви овозможува да ги мешате вашите протеински напитоци брзо и лесно додека сте во движење. Без потреба од блендери за правење на совршен протеински напиток. Само додадете го протеинскот прашок во шејкерот, додадете вода или млеко и рачно промешајте.

Ќе имате протеински шејк по само неколку промешувања на шејкерот во вашата рака. Користејќи шејкер добивате протеински шејк побрзо од блендер и плус е многу полесен за транспорт.

Main Menu

Amix MiniShaker Color 400 ml