Gymnastic And Weightlifting Gym Loose Chalk 500g

790 ден

На залиха

Катеорија:

100% квалитетен магнезиум карбонат.

Одлични за работа со шипка, кетел-бел, топки за вежбање, ѕидни топки, јажиња за скокање, тегови, тегови, јаже за качување, превртување гуми, нишалки со чекан, камења од атлас и уште повеќе!

Main Menu

Gymnastic And Weightlifting Gym Loose Chalk 500g