Isostar BIdon 1000ml

200 ден

Нема на залиха

Универзален спортски бидон за подготовка и транспортирање на напитоци, погоден за изотонични напитоци, вода и чај. Напитокот не треба да остане во шишето повеќе од 12 часа. Напитокот не смее да има повеќе од 40 целзиусови степени.

-Високо квалитетна, целосно рециклирачка и нетоксична пластика која не задржува мисрис или вкус од напитокот.

-Не содржи било какви штетни супстанции, кои би мигрирале во напитокот.

-Ги задоволува строгите Европски стандарди за контакт со храна.

-Материјал тестиран за безбедност.

Main Menu

Isostar BIdon 1000ml

200 ден