DYMATIZE SHAKER | 500 ml

290 ден

На залиха

•  Простор за мешање со 500мл капацитет
•  Капак на завртка со брзо затворање
•  Со сито за вкусни шејкови без грутки
•  Без протекување
•  Одстранувачка кутија за транспорт на капсули, таблети и прашок
• BPA free and DEHP free

Категории: , Ознака

Dymatize шејкерот е направен од високо квалитетен материјал и со интегрирана мерна скала.
Во адиција, има и дополнителна кутија на дното од шејкерот за транспорт на вашите суплементи – погодно за капсули, таблети и прашок.

•  Простор за мешање со 500мл капацитет
•  Капак на завртка со брзо затворање
•  Со сито за вкусни шејкови без грутки
•  Без протекување
•  Одстранувачка кутија за транспорт на капсули, таблети и прашок
• BPA free and DEHP free

Main Menu

DYMATIZE SHAKER | 500 ml