M-C-T GOLD 400ml

490 ден590 ден (-17%)

Нема на залиха

100% M-C-T oil

 • Комплекс на триглицериди со среден ланец.
 • M-C-T Gold содржи триглицериди со среден ланец.
 • Тоа се посебен вид на масти кои се апсорбираат брзо и лесно.
 • M-C-T Gold често го користат спортистите како алтернативен извор на енергија.

MCT GOLD

 • Комплекс на триглицериди со среден ланец.
 • M-C-T Gold содржи триглицериди со среден ланец.
 • Тоа се посебен вид на масти кои се апсорбираат брзо и лесно.
 • M-C-T Gold често го користат спортистите како алтернативен извор на енергија.
 • Препорачана дневна доза е 45мл (3 лажици).
  Активни состојки
  Количина во порција 45 ML* 15 ML
  Масло со триглицериди со среден ланец 42,00 гр 14,00 гр

   

  * Дневна доза од производот.

   

  Состојки: Масло со триглицериди со среден ланец (100%).

  400 мл
  26 порции

Main Menu

M-C-T GOLD 400ml

490 ден590 ден (-17%)