Polinesian Noni caps (90 капсули) - NoLimit.mk

Polinesian Noni caps (90 капсули)

2,088 ден

На залиха

Ви нудиме прозвод кој ќе Ви овоможи да ги почувствувате благотворните ефекти на овошјето нони. Секоја капсула содржи 400 мг од плодот на овошјето нони.

Катеорија:

Покрај Polinesian Noni Juice и  Organic Noni, Ви нудиме уште еден производ кој ќе Ви овозможи да ги почувствувате благотворните ефекти на овошјето нони. Секоја капсула содржи 400мг. нони. Посебните состојки на овошјето нони нудат помош во подобрувањето и заштитата на здравјето во период на детоксикација или кога на Вашиот имун систем му е потребна поголема подршка.

На кого го препорачуваме?

  • За подобрување на отпорноста на телото
  • За одржување на балансирана функција на телото
  • За зголемување на енергијата
  • За надополнување на процесот на детоксикација

Употреба: 1 капсула дневно пред јадење

Состав : 400 мг Нони

Main Menu

Polinesian Noni caps (90 капсули)