Xtend BCAA 1.125g | 90 servings – BLUE RASPBERRY ICE

3,190 ден

На залиха

7000 мг BCAA- содржи 7гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3500 мг Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2500 мг Л-глутамин + 1000 мг Цитрулин Малат
Останете соодветно хидрирани Пред-, За време и По тренинг со мешавината на електролити во XTEND

Катеорија:

7000 мг BCAA- содржи 7гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3500 мг Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2500 мг Л-глутамин + 1000 мг Цитрулин Малат
Останете соодветно хидрирани Пред-, За време и По тренинг со мешавината на електролити во XTEND

XTEND BCAA е најпродаван, најнапреден BCAA микс на напитоци на планетата. Во неговото срце се 7гр BCAA во природен и докажан 2:1:1 сооднос кои клинички се докажани дека помагаат во обновувањето и растот на мускулите, збогатен е со Л-глутамин и цитрулин малат. Со неслободна мешавина на електролити за поттикнување на хидратацијата, XTEND BCAA е без шеќери и јаглехидрати и му помага на телото со леснотоја да го надмине исцрпувачкиот тренинг. Спортисти од светска класа, боречки шампиони, елитни бодибилдери и ентузијасти од различни типови, сите што го пробале, го користат XTEND BCAA за време на нивните тренинзи со цел да тренираат подолго, потешко и со поголем интензитет.

Дизајниран за консумирање и за време на тренингот, XTEND BCAA е најнапредниот производ од ваков тип кој помага да се забрза намалувањето на маснотии и да се зголеми чистата мускулна маса. Со оркестрирање на оптимална синтеза на протеини и со балансирање на интрацелуларната енергетска економија, XTEND BCAA сериозно го скратува времето потребно за регенерација.

Со неспоредлива мешавина, фантастични вкусови и низа состојки во научно докажани количини, XTEND BCAA продолжува да ја надминува конкуренцијата.

Без оглед на вашите фитнес цели, стил на тренинг или спорт, XTEND BCAA може да ви помогне да тренирате појако, да закрепнете побрзо и да се вратите назад во играта порано.

Main Menu

Xtend BCAA 1.125g | 90 servings - BLUE RASPBERRY ICE