C4 SMARTSHAKE™ 600ML SHAKER

300 ден

Нема на залиха

Катеорија:

Цврст и отпорен на истекувања. Дизајнирани за луѓе во движење, SmartShake  нуди уникатна цедалка и капак отпорен на истекување. Едноставно, но сепак паметно. Понекогаш помалку е многу повеќе.

Main Menu

C4 SMARTSHAKE™ 600ML SHAKER

300 ден