PowerBar Shaker

250 ден

На залиха

PowerBar шејкерот е совршеното решение за правење на проеински шејкови на лесен и практичен начин. Се состои од 4 дела и има сито кое што ја спречува појавата на грутки. По користењето може лесно да се исчисти па дури и во машина за садови.

PowerBar шејкерот е совршеното решение за правење на проеински шејкови на лесен и практичен начин. Се состои од 4 дела и има сито кое што ја спречува појавата на грутки. По користењето може лесно да се исчисти па дури и во машина за садови.

Main Menu