PowerBar бидон750ml – Yellow

190 ден

На залиха

  • 100% отпорен на протекување
  • безбеден за храна и нема мирис и вкус
  • погоден за машина за садови
  • Без БПА и може да се рециклира

PowerBar бидон со капацитет од 750мл со практичен дизајн. Со голем, отвор отпорен на протекување и лесен за полнење и чистење.Затварање со загриз и вдлабнат зафат.

Main Menu

PowerBar бидон750ml - Yellow