POWER SYSTEM Fitness gloves CLASSY

830 ден

  • Дизајнирани специјално за жени
Clear
  • Дизајнирани специјално за жени
  • Подобра заштита на рацете- Ги штити рацете, дланките и зглобовите и обезбедуваат безбеден тренинг без плускавци и слични повреди.
  • Дизајн соодветен за разновидна употреба. – Одлична потпора за секаков вид на тренинг.

Дополнителни информации

Големина

XS, M

Боја

Жолти, Лилјакови, Розеви

Main Menu

POWER SYSTEM Fitness gloves CLASSY