Контакт

Специјализирана продавница за суплементи, спортска опрема и додатоци во исхрана Од 2016 е увозник на брендовите ISostar и Amix Продажно место во Скопје City Mall (втор спрат)

Скопје City Mall
2ри кат

Email : info@nolimit.mk

Контакт : +389 (0) 70 222 769 ; +389 (0) 2 308 3201

.

Имате прашања?

Име :

Вашиот email :

Наслов :

порака :