Whey pure Fusion protein

0 Review(s)
на залиха

Дополнителни информации

Придобивки:

– протеинот го подтикнува растот на мускулната маса

– протеинот придонесува во зачувување на мускулната маса

– има одличен вкус и не содржи аспартам

– засладено со sucralose SPLENDA®

–содржи високо квалитетен веј протеин концентрат и CFM® веј протеин изолат

70 ден

Best Seller position

No. 7 in show Top 100

No. 3 in Протеини

Бренд:

Опис

Whey Pure FUSION pwd.

Високо квалитетен протеин со прекрасен вкус без аспартам. Содржи 75% чист протеин, составен од Инстантизиран Веј Концентрат (WPC) процесиран на ниска температура и CFM® Веј Изолат кој гарантира висока биолошка вредност.

Придобивки:

– протеинот го подтикнува растот на мускулната маса

– протеинот придонесува во зачувување на мускулната маса

– има одличен вкус и не содржи аспартам

– засладено со sucralose SPLENDA®

–содржи високо квалитетен веј протеин концентрат и CFM® веј протеин изолат

Препорачана употреба: Помешајте една дозерка ( 35 г) од AmixTMWhey Pure FUSION Protein со 200-300 мл вода или безмасно млеко. Земете 1-3 сервирања дневно, во зависност од вашите дневни потреби за протеин.