Amix HydroPure™ Whey Protein 1600gr

3,990 ден

На залиха

HydroPure™ Whey Protein e најнепредниот веј протеин кој е произведен. Со хидролизирање на веј протеин изолат протеините се разгрануваат во слободни аминокиселини и помали пептиди, и со тоа овие ултра чисти веј изолати се апсорбираат со неверојатна брзина.

Категории: ,

HydroPure™ Whey Protein e најнепредниот веј протеин кој е произведен. Со хидролизирање на веј протеин изолат протеините се разгрануваат во слободни аминокиселини и помали пептиди, и со тоа овие ултра чисти веј изолати се апсорбираат со неверојатна брзина.

Придобивки:

-Без полначи

-Лабораториски тестиран за чистина

-Оригинален Hydrovon®

-Засладено со стевиа

-Лесно се промешува

-Збогатен со LactoSpore®, PepForm™ Triple-Matrix and pH-Active Complex

-Протеинот придонесува за раст на мускулната маса

Препорачана употреба: Помешајте 33гр (една дозерка) од HydroPure™ Whey Protein со 300мл вода или млеко со низок процент на масти. Земете 1-3 сервирања дневно.

Main Menu

Amix HydroPure™ Whey Protein 1600gr