Animal Flex 44 packs

2,990 ден

На залиха

• Глукозамин
• Хондроитин
• МСМ
• Куркума
• Корен од ѓумбир

Ниту еден друг додаток за регенерација на зглобови дизајниран за сериозни кревачи не освоил повеќе награди и признанија од Animal Flex. Зошто? Бидејќи Animal Flex навистина делува. Animal Flex ја освојува престижната награда „Најдобар додаток за зглобови на годината“ осум години по ред. Но, уште поважно, Animal Flex ги промени животите на кревачите ширум светот и им помогна да останат во теретана, од ден на ден. Сериозните тренери се тепаат во теретана. Овој железен спорт е исцрпувачки, напорен и повторувачки. Нема начин да се заобиколи таа реалност. Ќе те боли, ќе се повредиш, редовно ќе чувствуваш болка. Како ќе закрепнете, како ќе реагирате, како ќе ја лекувате и ќе се справите со таа болка, на крајот ќе одреди колку сте силни на платформата или колку високо ќе се искачите на натпреварувачката бодибилдинг сцена.

За да ги достигнете високите цели што си ги поставивте, размислувајте маратонски, а не спринт. Мора да му пристапите на тренингот како да е ваша работа. Ако сте болни, не одите напред. Истото важи и во теретана. Ако сте повредени, не можете да тренирате. И ако не можете да тренирате, нема да растете. Досадните повреди и проблеми со зглобовите сигурно ќе го попречат напредокот на кревачот. Справувањето со повредите е дел од играта, а некои едноставно се надвор од ваша контрола. Но, постојат мерки што можете да ги преземете за да ги зајакнете вашите слаби врски и да ги минимизирате повредите што доаѓаат со територијата кога тренирате на високо ниво. Еден од таквите превентивни чекори е исхраната за поддршка на зглобовите.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не е за употреба од лица на возраст под 18 години. Не користете ако сте бремени или доите. Консултирајте се со лекар пред да го користите овој производ. Не се наменети за замена на нормалната храна.
СЕ ЧУВА ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.
АЛЕРГЕНИ: СОЈА, РИБА, ШКОЛКИ, СУЛФИТИ

Main Menu

Animal Flex 44 packs