DOC Collagen

1,250 ден

На залиха

Tечен колаген со хијалуронска киселина. Содржи витамини од Б комплексот, витамин Ц, цинк и бакар.

DOC Collagen е додаток во исхраната на база на колаген од риба достапен како орална солуција.

Tечен колаген со хијалуронска киселина. Содржи витамини од Б комплексот, витамин Ц, цинк и бакар.

DOC Collagen е додаток во исхраната на база на колаген од риба достапен како орална солуција.

 

Активни состојки                                        Количество во доза (20ml)

Колаген                                                                                    5000 mg

Хијалуронска киселина                                                         20 mg

Витамин Б1 (тиамин)                                                             1,10 mg

Витамин Б2 (рибофлавин)                                                   1,40 mg

Витамин Б5 (пантоненска киселина)                               6,00 mg

Витамин Б6 (пиридоксин)                                                    1,40 mg

Витамин Ц (аскорбинска киселина)                                   100 mg

Цинк                                                                                               5 mg

Бакар                                                                                             1 mcg

Биотин                                                                                        50 mcg

 

Дозирање: земете 20 ml дневно ( со диспензерот вклучен во пакувањето ), препорачливо пред спиење. Може да се конзумира чист или растворен во половина чаша вода или сок.

Main Menu