C4 Original Pre Workout 390g

1,990 ден

На залиха

Без разлика дали го започнувате вашето фитнес патување или сакате да стигнете до наредното ниво, C4 ORIGINAL ќе ви помогне да го достигнете вашиот полн понтенцијал.

Најпродаваниот производ за пред тренинг во светот, C4 ORIGINAL повторно ја задржува својата солидна репутација со класичната формула за напредна енергија, издржливост, фокус и напумпаност.

Без разлика дали го започнувате вашето фитнес патување или сакате да стигнете до наредното ниво, C4 ORIGINAL ќе ви помогне да го достигнете вашиот полн понтенцијал.

Клучните придобивки од користењето на C4 се:

● Бран од експлозивна енергија која ќе ви овозможи предност над конкурентите

● Подобрени перформанси кои ќе ви дадат незадржлива моќ

● Долготрајна издржливост која ќе ви го обезбеди горивото, кое ви е потребно да ги одржите вашите најдобри перформанси што е можно подолго

● Зголемен фокус кој ќе ви помогне во секое повторување

Кои се состојките кои го прават овој производ најпродаван?

Бета Аланин

Се користи за зголемување на мускулната издржливост и познато е дека ја зголемува синтезата на интрамускуларниот карносин, кој функционира како регулатор на киселините во телото со што ја блокира продукцијата на млечната киселина. Тоа помага во намалување на истоштеноста придонесувајќи до поинтезивни и подолги тренинг сесии.

Креатин Нитрат

Едноставно полесно растворлив креатин кој дозволува поголема концентрација на креатин во телото. Исто така го намалува ризикот од дигестивни проблеми и поради содржината на нитрат го зголемува протокот на крв во мускулите.

Кофеин

Најчесто употребуваната и најефикасната егрогена помош на пазарот, која го зголемува фокусот, будноста, енергијата и перформансите.

Теакрин

Со слични својства на кофеинот, сепак има многу помали проблеми со стекнување на толеранција, кој проблем се јавува кај оние кои го користат кофеинот, кој се десентитизира со регуларна употреба.

Начин на употреба:

Помешајте една дозерка со 180мл вода 20 – 30 минути пред тренинг.

Дополнителни информации

Вкус

Pink Lemonade, Strawberry Margarita, Green Apple

Main Menu