Animal Pump 30 packets

3,690 ден

Нема на залиха

Преполн со креатин, екстракт од зелен чај, таурин, аргинин и многу други состојки.

Катеорија:

„Animal Pump“ е додатокот што ја зголемува енергијата пред вежбање, што ја подига вашата сесија во теретана на следното ниво. Преполн со креатин, екстракт од зелен чај, таурин, аргинин и многу други состојки.

Animal Pump се доставува во индивидуални порции за да можете да ги носите во движење или да ги користите веднаш. Прецизно дозирање секој пат, во секое пакување.

Не секој тренинг е ист, а вие не вежбате секогаш во исто време. Понекогаш добивате доцна навечер и не ви треба целиот кофеин. Едноставно отстранете ја црвената стимулативна пилула и ќе останете со пумпите и ќе се фокусирате без цела ноќна енергија.

Урамнотежената исхрана содржи доволно витамини. Овој производ не е замена за урамнотежена исхрана. Да се чува подалеку од деца и да се чува на ладно и суво место од директна сончева светлина. Кога го користите ако сте бремени или доите, или ако земате лекови, секогаш прво консултирајте се со вашиот лекар. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Внимавајте на „редење“ на препарати за зачувување на витамини и кофеин! Овој производ содржи 195 мг кофеин по порција!

 

1 Serving Size: 1 Pack
Amount Per 1 serving %DV*
Vitamin Cas Ascorbic Acid 60 mg 100%
Magnesium 72 mg 18%
Seleniumas Sodium Selenate 100 mcg 143%
Foundational Creatine Matrix with Creapure & Creatine MagnaPower 3000 mg
Creatine Monohydrate
Tricreatine Malate (TCM)(Creatine Gluconate, Creatine Orotate, Creatine AKG)
Magnesium Creatine Chelate
NO Blast Complex whith Crarnosyn 2000 mg
L-Glutamine
L-Arginine
Glucuronolactone
Beta-Alanine
Pine Bark Extract
Energy Rush Complex 500 mg
Methylxanthine Complex (Caffeine, Kola Nut Powder, Guarana Powder)
Antioxidant Complex 700 mg
Grapeseed Extract (Polyphenols)
L-Cysteine HCI
Green Tea Extract (EGCG)
Coffee Bean Extract
Pump Transport Complex 1000 mg
Taurine
Ginger Root (Gingerols, Shaogols)
Cinnamon Bark Extract
Fenugreek Seed Extract (4-Hydroxyisoleucine)
Piper Nigrum Fruit Extract
* Percentage of Daily Value per one full serving.
** Daily Value is not established.
Ingredients / Other Ingredients: Methylxanthine Complex (50% Kola Nut Extract And 22% Guarana Extract), Cinnamon Root Extract, Evodiae Fructus Extract, Fenugreek Extract, Vinca Minor L. Extract, Gelatin, Di-Calcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, FD&C Yellow #5, FD&C Yellow #6, FD&C Red #40, FD&C Blue #1

Main Menu

Animal Pump 30 packets

3,690 ден