Chromium Max 500

1,296 ден

На залиха

Хромот е есенцијален микроелемент, што значи дека човечкото тело не е во состојба да го произведе, туку треба да се внесува од надворешни извори.

РЕГУЛАТОР НА АПЕТИТОТ

100 капсули

1 капсула на ден пред оброк или по препорака на лекар.
123 БП / 950 ТП

Хромот е есенцијален микроелемент, што значи дека човечкото тело не е во состојба да го произведе, туку треба да се внесува од надворешни извори. Сите форми на хром не се апсорбираат соодветно. Во телото најдобро се апсорбира и искористува органската форма хром-пиколинат.
За да дознаете подетални информации кои се однесуваат на овој производ, Ве молиме логирајте се, или регистрирајте се!

Main Menu

Chromium Max 500