Doc Coenzyme Q10

490 ден

На залиха

Doс Coenzyme Q10 представува висококвалитетен додаток во исхранакој содржи Коензим Q10 (CoQ10), збогатен со Витамин Б6 и Биотин.

Коензимот Q10 (CoQ10) е хранлива состојка која се јавува природно во телото на човекот. CoQ10 делува како антиоксиданс, кој ги штити клетките од оштетување и игра важна улога во метаболизмот.

КоензимотQ10 (CoQ10) може да допринесе за:

 • Може да помогне во лекување на срцева слабост.
 • Може да помогне во подобрување на плодноста.
 • Допринесува за еластична и здрава кожа која има младешки изглед.
 • Може да помогне намалување на главоболката.
 • Може да помогне во подобрување на перформансите при вежбање и физичка активност.
 • CoQ10 може да ги заштити белите дробови.
 • Добро е за мозокот и сл.

 

Doс Coenzyme Q10 е произведен во Грција и ги исполнува сите критериуми за квалитет и веродостојност на производи од групата на додатоци во исхрана, а компанијата Doc Pharma S.A. е сертифицирана со ISO 9001:2008,а производниот капацитет со GMP (Good Manufacturing Practices) и GDP (Good Distribution Practices) сертификати и стандарди.

 • Состав

  Состојки Количество во сервирање 1 таблета %ПДВ*
  Коензим Q10 30 mg **
  Витамин Б6 1,5 mg 100%
  Биотин 10 mcg 20%

  *%ПДВ – Препорачана дневна доза

  ** – дневна доза не е одредена

   

  Останати состојки: целулоза, магнезиум стеарат, силициум оксид, кроскармелозен натриум.

Main Menu

Doc Coenzyme Q10