Hydrate & Perform orange 400 g

470 ден

На залиха

Менаџирање на хидратацијата; Зголемување на издржливоста; Оптимизирање на оправокот

Hydrate & Perform прашокот е изотоничен пијалок кој одговара на потребите на спортистите со овозможување на: -Добра хидратација: изотонична формула која допринесува за побрза хидратација и оптимално гастрично цедење.Помага во подобрувањето на перфомансите и издржливоста, со лимитирање на ризиците од гастроинтестиналните проблеми и го подобрува опоравокот од тренинзите.

Како се користи: Додека се загревате (150 мл секои 15 минути) и регуларно при и по вежбањето (до 2 часа по тренингот) (150 мл секои 15 минути). Растворете 3 дозерки во 500 мл вода.

Состојки: Сахароза, глукозен сируп; скиселувач: лимонска киселина, содиум цитрат; малтодекстрин, природна арома на портокал; калциум фосфат, магнезиум карбонат, содиум хлорид, потасиум хлорид; антиоксиданти: витамин ц; боја: бета каротен; витамин б1.

Main Menu

Hydrate & Perform orange 400 g