Mosby Boxing Gloves – Black

1,890 ден

На залиха

Mosby ракавиците нудат одличен квалитет по пристапна цена. Идеални за подобрување и усовршување на вашите вештини. Тренирајте и истовремено бидете максимално заштитени од повреди. Со ИМФ полнење, заштита на горниот дел на раката, и голема велкро лепенка на зглобот овие ракавици ви ја нудат потребната заштита од удари и поддршка. Со дополнително полнење на дланката. Достапни во сет со Моsby штитници.

Mosby Boxing Gloves – Black

Mosby ракавиците нудат одличен квалитет по пристапна цена. Идеални за подобрување и усовршување на вашите вештини. Тренирајте и истовремено бидете максимално заштитени од повреди. Со ИМФ полнење, заштита на горниот дел на раката, и голема велкро лепенка на зглобот овие ракавици ви ја нудат потребната заштита од удари и поддршка. Со дополнително полнење на дланката. Достапни во сет со Моsby штитници.

Боја: Црна
Состав: 80% СТП / ПВЦ материјал на надворешна обвивка, 85% обложување на пена со ева, 15% ЕВА / пена за полнење на дланка и манжетна, 12% постава од полиестер, 5% најлон велкро, 3% цевки за СТП

Main Menu

Mosby Boxing Gloves - Black