Natural Sterol Complex 90+10 tablets

1,590 ден

На залиха

Стеролите се важна класа на органски молекули. Природно се јавуваат кај растенијата, животните, габите и некои бактерии.

Катеорија:
Стеролите се важна класа на органски молекули. Природно се јавуваат кај растенијата, животните, габите и некои бактерии. Природниот стерол комплекс содржи, како што кажува зборот, природни растителни стероли како што се бета-ситостерол и бета екдистерон. Оваа група е особено позната по своите својства кои го инхибираат холестеролот. Така, растителните стероли се додаваат и на, на пример, маргаринот. Сепак, природен стерол комплекс содржи многу повеќе состојки како што се добро познатите Т-комплекс Tribulus Terrestris и Kudzu. Но, присутни се и суперхранливи состојки како екстракт од зелен чај, луцерка, ѓумбир од млечен трн и спирулина. Сè на сè, Natural Sterol Comples е многу добар комплекс за природен раст за луѓе кои сакаат да постигнат стабилен раст за време на нивните тренинзи.
Користете 2 таблети три пати на ден. Но, започнете со 3 x 1 таблета дневно, ова е веќе доволно за повеќето луѓе.

Main Menu

Natural Sterol Complex 90+10 tablets