Optimum Nutrition Creatine Powder 634gr

1,290 ден

Нема на залиха

•Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.

•3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.

•Лесно промешување без лош вкус.

•Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

Катеорија:

Optimum Nutrition Creatine Powder докажан во зголемување на перформансите за време на интензивни тренинзи.

Кои се предностите на Optimum Nutrition Creatine Powder?

  • Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.
  • 3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.
  • Лесно промешување без грозен вкус.
  • Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

Како се користи Optimum Nutrition Creatine Powder?

Едноставно измешајте 1 мерица со вода или сок во вашиот шејкер. За дополнителна погодност, можете да ја додадете и во вашиот ON протеински шејк пред или по тренинг. Погоден за вегетаријанци

Main Menu

Optimum Nutrition Creatine Powder 634gr

1,290 ден