Shaker 2 GO – Black/Army Green

490 ден

На залиха

Катеорија:

Квалитет: 100% пластика
Без хемикалии и БПА
Капацитет: 500ml + 2 * 130ml

Main Menu

Shaker 2 GO - Black/Army Green