Super Omega3 Fish Oil 90cps.

750 ден

На залиха

AmixTM Super Omega3 Fish Oil  е одличен извор на омега-3 масни киселини познати како EPA и DHA во нивниот природно постоечки сооднос. Омега-3 масните киселини се потребни секојдневно и мора да се внесат преку исхраната.

AmixTM Super Omega3 Fish Oil  е одличен извор на омега-3 масни киселини познати како EPA и DHA во нивниот природно постоечки сооднос. Омега-3 масните киселини се потребни секојдневно и мора да се внесат преку исхраната.

DHA придонесува за нормална функција на мозокот и видот. Во комбинација EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето. Посакуваниот ефект се добива со 250мг EPA и DHA.

Придобивки: 

-180 EPA/ 120 DHA

-молекуларно дестилирани

-без холестерол

Препорачана употреба: Земете 1-3 капсули  дневно со оброк.

 

Main Menu

Super Omega3 Fish Oil 90cps.