Роwеr Ѕуѕtеm Тrісерѕ Rоре

1,300 ден

На залиха

  • Прицврстувањето на кабелот овозможува подинамичен тренинг
  • Работете ги двете раце истовремено
  • Силно, црно најлонско јаже со гумени затворачи

Main Menu

Роwеr Ѕуѕtеm Тrісерѕ Rоре