Max Gripz – Blue

1,290 ден

На залиха

  • Гумички за подобар фат на шипка или тег

Max Gripz – гумички за подобар фат на шипка или тег.
Стандардна големина која одговара на шипки,тегови со различни големини и други справи за вежбање. Едноставно користење и апликација. Направени од висококвалитетна гума која овозможува цврст фат и не дозволува лизгање на справата.

Боја:Сина
Состав:100% гума

Main Menu

Max Gripz - Blue