100% Pure L-Glutamine 500gr.

1,190 ден

На залиха

  • Помага да се спречат падовите на имунолошката одбрана по вежбање.
  • Исто така, го подобрува закрепнувањето со спречување на „синдром на претренирање“, резултат на прекраткиот интервал помеѓу тренинзите за да му се овозможи на телото правилно да се опорави.
  • Брзо закрепнување после вежбање.
  • Помогнете да ги подобрите спортските перформанси.

Чистиот глутамин е важна амино киселина со многу функции во телото. Тоа е градежен блок на протеини и критичен дел од имунолошкиот систем. Уште повеќе, чистиот глутамин има посебна улога во здравјето на цревата.

Чистата глутаминска амино киселина е една од најважните амино кои ги лекуваат сите мускулни ткива во телото, особено оние иритираните ткива во дигестивниот тракт.

Препорачана употреба: За најдобри резултати измешајте 5 g (1 мерица) во 300 – 400 ml вода.

Состав: Л- Глутамин.

Main Menu

100% Pure L-Glutamine 500gr.