Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps. - NoLimit.mk

Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps.

550 ден900 ден (-39%)

На залиха

CarnoSyn® е патентирана форма на Бета Аланин. Бета Аланинот е природно оформувачка бета амино киселина која се создава во мускулните ткива како компонента на карносинот.

Состојки: Бета Алалнин (CаrnoSyn®), желатинска капсула (направена од чист желатин, вода, титаниум диоксид).

CarnoSyn® е патентирана форма на Бета Аланин. Бета Аланинот е природно оформувачка бета амино киселина која се создава во мускулните ткива како компонента на карносинот.

Состојки: Бета Алалнин (CаrnoSyn®), желатинска капсула (направена од чист желатин, вода, титаниум диоксид).

Препорачана доза: Земете 2 капсули пред појадок и 2 капсули околу 30 до 60 минути пред физичка активност.

Main Menu

Beta-Alanine (CarnoSyn®)cps.

550 ден900 ден (-39%)

Додади во кошничка