Amino Pills 330 tab

1,100 ден

Придобивки:

– содржи веј протеин, хидролизиран протеин од говедско и протеин изолат од соја

– ги содржи сите 8 есенцијални аминокиселини

– одличен нутритивен квалитет

– без масти и шеќери

Категории: , Ознака

Description

Amino Pills tbl.

330 Таблети

 

AmixTM Amino Pills е нов аминокиселински суплемент идеален во периоди на интезивни тренинзи ик алориски дефицит, поради многу нискиот процент на масти и шеќери. AmixTM Amino Pills се базира на уникатен аминокиселински комплекс од три извори, комбиниран од веј протеин, хидролизиран протеин од говедско и протеин изолат од соја. Со тоа може да го снабди телото со уникатен баланс од високо кавлитетни аминокиселини.

Придобивки:

– содржи веј протеин, хидролизиран протеин од говедско и протеин изолат од соја

– ги содржи сите 8 есенцијални аминокиселини

– одличен нутритивен квалитет

– без масти и шеќери

Препорачана употреба: Земете 5 таблети два до три пати на ден помеѓу оброци со обилна количина на вода.

Состојки: аминокиселини од хидролизиран протеин од говедско, аминокиселини од хидролизиран веј протеин, изолат протеин од соја.

 

 

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

No products in the cart.