L-Glutamine Micro Powder |500gr

1,490 ден

На залиха

Л-глутаминот е најзастапена аминокиселина во телото. Таа сочинува повеќе од 60% од мускулниот аминокиселински базен.

Категории: , Ознака

Л-глутаминот е најзастапена аминокиселина во телото. Таа сочинува повеќе од 60% од мускулниот аминокиселински базен

Препорачана употреба: Основната доза е 10 gr. Земете 5 gr. Приближно 30-60 минути пред тренинг и уште 5 gr. веднаш по тренингот или пред спиење. 1 мерица (5 gr.) се меша со 200-300 ml. сок или вода.

Сервирање: 2 мерици (10 gr.) Вкупно дози во пакувањето: 50

Количина во сервирање : Л-Глутамин 10 000 мг.

Состојки: Л-Глутамин.
Употребливо до: Означено на пакувањето. Чувајте го на температура што не надминува над 25°C, во ладна сува просторија, далеку од сончева светлина. Не го користете производот,
ако сте бремени или доите. Производот не е наменет за деца. Задржете го подалеку од дофат на деца. Немојте да ја надминете препорачаната дневна доза! Производот не служи
како замена за разновидна и балансирана исхрана. Производителот не одговара за било какви штети настанати порадинеправилна употреба или одржување. Внимание за алергии: Овој производ е произведен со опрема која процесира производи кои содржат млеко, јајца, соја и школки.

 

Main Menu

L-Glutamine Micro Powder |500gr