Arginine 360cps.

1,490 ден

На залиха

Amix ™ Arginine е одличен продукт за зголемена васкуларност и напумпаност на мускулите.

Категории: ,

Amix ™ Arginine  е продукт кој се содржи од неесенцијалната амино киселина л-аргинин без кристалин.

Л-аргинин е една од основните амино киселини во човековото тело и прекурсор на азотниот оксид (NO).

Препорачана доза: Земете 2-4 капсули дневно. 2 капсули наутро, и 2 капсули пред спиење.

Main Menu

Arginine 360cps.