Amino Magic 500 gr

1,390 ден1,890 ден (-26%)

На залиха

ESSENTIAL BCAA & SELECT AMINO ACIDS
L-CARNITINE
BIOPERINE ®
ZERO SUGARS
GREAT INTRA-WORKOUT

Катеорија:

AMINO MAGIC ги вклучува есенцијалните аминокиселини со разгранет ланец (BCAA), глутамин, аргинин, лизин, орнитин, таурин со аминокиселинскиот дериват Л-карнитин.

Есенијални аминокиселини со разгранет ланец и селектирани аминокиселини /

Л-карнитин / Bioperine® / 0 шеќери / одличен производ за тренинг

Прашок со аминокиселини, карнитин, Bioperine®, нарингин и засладувачи

Јаболко

Нутритивни информации 

Сервирање: 20 g (1 1/3 дозер)

Вкупно сервирања во пакувањето: 25

Количество во сервирање
Л-Глутамин 5000 mg Л-валин 750 mg
Таурин 2000 mg Л-лизин хидрохлорид 500 mg
Л-леуцин 1500 mg Л-орнитин хидрохлорид 500 mg
Л-аргинин 1000 mg Комплекс за поддршка 

(Bioperine® екстракт од Piper nigrum 95% [9 mg],

нарингин  93% екстр. од Citrus paradisi [1 mg])

10 mg
Л-карнитин Л-тартрат 1000 mg
Л-изолеуцин 750 mg

 

Состав: Л-глутамин, малтодекстрин, регулатор на киселост (лимонска киселина анхидрид), таурин, арома (јаболка), Л-леуцин, Л-аргинин, Л-карнитин Л-тартрат, Л-изолеуцин, Л-валин, Л-лизин хидрохлорид, Л-орнитин хидрохлорид, засладувачи (ацесулфам K, сукралоза), бои (амонијак карамел, рибофлавин), BioPerine® (Piper nigrum, плод 50:1 екстракт), нарингин екстрахиран од Citrus paradisi, плод (25:1 екстракт).

 

Употреба: измешајте едно сервирање (20 g) дневно со 500 ml вода и мешајте добро во рок од 30 секунди. Оставањето на пијалакот да седи некое време го зголемува растворањето! Земете 1 порција пред, за време или после тренинг.

Портокал

Нутритивни информации 

Сервирање: 20 g (1 1/3 дозер)

Вкупно сервирања во пакувањето: 25

Количество во сервирање
Л-Глутамин 5000 mg Л-валин 750 mg
Таурин 2000 mg Л-лизин хидрохлорид 500 mg
Л-леуцин 1500 mg Л-орнитин хидрохлорид 500 mg
Л-аргинин 1000 mg Комплекс за поддршка 

(Bioperine® екстракт од Piper nigrum 95% [9 mg],

нарингин  93% екстр. од Citrus paradisi [1 mg])

10 mg
Л-карнитин Л-тартрат 1000 mg
Л-изолеуцин 750 mg

 

Состав: Л-глутамин, малтодекстрин, регулатор на киселост (лимонска киселина анхидрид), арома (портокал), таурин,  Л-леуцин, Л-аргинин, Л-карнитин Л-тартрат, Л-изолеуцин, Л-валин, Л-лизин хидрохлорид, Л-орнитин хидрохлорид, засладувачи (ацесулфам K, сукралоза), бои (екстракт од пиперка, Sunset Yellow FCF*), BioPerine® (Piper nigrum, плод 50:1 екстракт), нарингин екстрахиран од Citrus paradisi, плод (25:1 екстракт).

*Може да има негативен ефект врз активноста и вниманието на децата.

Main Menu

Amino Magic 500 gr

1,390 ден1,890 ден (-26%)

Додади во кошничка