Amix CLA 1200 + Green tea cps.

890 ден

На залиха

Amix™ CLA 1200 е продукт кој во исто време цели кон губење на акумулираните масти и задржување на мускулите. CLA 1200 не содржи стимуланси, и е дизајниран за безбедно губење на телесните масти.

Amix™ CLA 1200 е продукт кој во исто време цели кон губење на акумулираните масти и задржување на мускулите. За оваа цел се потпира на две моќни состојќи кои придонесуваат до поефективно губење на мастите, како и подобрување на физичките перформанси:

✔ CLA (конјугирана линолечна киселина)

✔ Екстракт од зелен чај

CLA 1200 не содржи стимуланси, и е дизајниран за безбедно губење на телесните масти.

Бенефитите од овој производ се:

✔ Зголемена енергија

✔ Губење на телесните масти, особено околу абдоменот

✔ Подобрен мускулен тонус

 

Main Menu

Amix CLA 1200 + Green tea cps.