Animal Cuts 42 packs

3,490 ден

Нема на залиха

За бодибилдерите, сите мускули на светот значат малку ако се обвиткани со слоеви на телесна маст. Доаѓа време кога она што е изградено и тешко заработено преку најтешките тежини и најинтензивните тренинзи, мора да му се прикаже на светот.

За бодибилдерите, сите мускули на светот значат малку ако се обвиткани со слоеви на телесна маст. Доаѓа време кога она што е изградено и тешко заработено преку најтешките тежини и најинтензивните тренинзи, мора да му се прикаже на светот. Ќе има некоја строга диета на хоризонтот, некои сериозни кардио вежби во вашата иднина. Но, можеби ќе биде потребно нешто дополнително за да се испорача тој зрнест, напречен изглед на гравирана мускулатура. Тоа е кога ќе додадете Animal Cuts. Поконкурентните бодибилдери чиишто кариери зависат од дефиниција како жилет, се свртеа кон Animal Cuts од било кој друг. Формулата Animal Cuts е сеопфатна. Сфатете го како сè што ви треба, погодно дозирано во едно пакување. Не треба да размислувате за ништо. Само земете едно „пакетче“ двапати дневно во текот на три недели и ќе бидете подготвени.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не е за употреба од лица на возраст под 18 години. Не користете ако сте бремени или доите. Консултирајте се со лекар пред да го користите овој производ. Не се наменети за замена на нормалната храна. Внимавајте кога ставате додатоци со висока содржина на витамини или кофеин. Содржи 220 мг кофеин по порција.
СЕ ЧУВА ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.
АЛЕРГЕНИ: СОЈА, ЦЕЛЕР

Main Menu

Animal Cuts 42 packs

3,490 ден