SyneMax® 90cps. рок 05/24

800 ден1,190 ден (-33%)

На залиха

SyneMax® е бленд од 6 моќни состојки кои активно помагаат во поддршка на метаболизмот на масти.

SyneMax® содржи екстракт од гуарана, екстракт од кора од бела врба, екстракт од зелен чај, екстракт од цитрус нарингин, екстракт од корен од ѓумбир, и екстракт од горчлив портокал.

SyneMax® е бленд од 6 моќни состојки кои активно помагаат во поддршка на метаболизмот на масти.

SyneMax® содржи екстракт од гуарана, екстракт од кора од бела врба, екстракт од зелен чај, екстракт од цитрус нарингин, екстракт од корен од ѓумбир, и екстракт од горчлив портокал.

Citrus aurantium (горчлив портокал)

» Го поддржува метаболизмот на масти

» Помага во намалување на телесната тежина

Guarana

» Овозможува нормална физичка и ментална виталност

Green tea

» Помага во намалување на телесната тежина

» Придонесува за виталност и детоксикација на телото

» Помага во одржување на нормално ниво на шеќери во крвта и холестерол

Ginger (екстракт од ѓумбир)

» Придонесува за нормална функција зглобовите и мускулите

» Дава виталност и енергија

White Willow Bark Extract (екстракт од кора од бела врба)

» Придонесува за нормална функција зглобовите и мускулите

» Придонесува за виталност и детоксикација на телото

Препорачана употреба: Земете 1 капсула дневно, приближно 45 минути пред физичка актвиност.

 

 

 

 

 

Main Menu

SyneMax® 90cps. рок 05/24

800 ден1,190 ден (-33%)

Додади во кошничка