CarniLine® 90cps.

1,100 ден

На залиха

CarniLine® e специјализирана формула од високо квалитетен Л-карнитин и BioPerine®.

CarniLine® е стандардизиран екстракт од овошје од Piper nigrum L (црн пипер) или  Piper longum L (долг лут пипер). Содржи 95% пиперин. Пиперинот ја зголемува природната термогена активност на телото.

CarniLine® e специјализирана формула од високо квалитетен Л-карнитин и BioPerine®.

CarniLine® е стандардизиран екстракт од овошје од Piper nigrum L (црн пипер) или  Piper longum L (долг лут пипер). Содржи 95% пиперин. Пиперинот ја зголемува природната термогена активност на телото.

Препорачана употреба: Земете 1-2 капсули 30-45 минути пред физичка активност. Во деновите без тренинг земете 1-2 капсули пред појадок.

 

 

Main Menu

CarniLine® 90cps.