Cla PRO Clarinol® Quality 120 Softgels

1,390 ден

Нема на залиха

Yamamoto® Nutrition Cla PRO Clarinol® Quality e додаток во исхраната кој овозможува 2.4 грама Clarinol (R) конјуктивирана линолеична киселина, пририоден извор на CLA од масло од шафран, кој се користи со години во полето на суплементацијата.

Cla PRO Clarinol® Quality

Yamamoto® Nutrition Cla PRO Clarinol® Quality e додаток во исхраната кој овозможува 2.4 грама Clarinol (R) конјуктивирана линолеична киселина, пририоден извор на CLA од масло од шафран, кој се користи со години во полето на суплементацијата.

Cla PRO Clarinol® Quality е произеведен од природно масло од шафран, со користење на докажана технологија и следење на строг сет на стандарди за квалитет и безбедност (вклучувајќи ги ISO, GMP and HACCP) Clarinol® CLA е доследна масна киселина или изомер од највисок квалитет.

Cla PRO Clarinol® Quality ја содржи највисоката можна концентрација од активни CLA масни киселини, кои се наречени изомери.

 

120 Softgels
Supplement Facts
Serving Size (3 softgel)
Servings Per Container 40
Per dose (3 softgel)
Conjugated linoleic acid CLARINOL® 2400mg
Ingredients: conjugated linoleic acid (CLARINOL®), capsule: gelatin, humectant: glycerol, purified water, antioxidant: tocopherol-rich extract.
Препорачана упортеба: земете 3 капсули еднаш дневно со вода или друг омилен пијалок.

 

Main Menu

Cla PRO Clarinol® Quality 120 Softgels

1,390 ден