G-Bomb 2.0 500gr Ice Tea

1,390 ден1,890 ден (-26%)

На залиха

Катеорија:

G-BOMB е мултикомпонентна, напредна мешавина од глутамини која обезбедува различни глутамини и други супстанци од ова “семејство”. Фолната киселина во сложената формула G-BOMB ги обезбедува следните придобивки*: придонесува за намалување на заморот и истоштеноста / придонесува за нормална синтеза на аминокиселини / придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем / придонесува за нормално формирање на крв / придонесува за нормален метаболизам на хомоцистеин / придонесува за нормална психолошка функција / има улога во процесот на клеточната делба.

Мулти-компонентна глутаминска матрица

8 состојки / повеќе глутамини / Bioperine®/ без шеќер!

Додаток во исхраната во прав со глутамин, фолна киселина, алфа кетоглутарна киселина и залсадувачи

 

Main Menu

G-Bomb 2.0 500gr Ice Tea

1,390 ден1,890 ден (-26%)

Додади во кошничка