Montello Shin Guards – Black

3,190 ден

На залиха

The Gorilla Wear Montello Shin Guards се посебно дизајнирани за оптимална заштита и ви помагаат во силните удари. Со нивниот ергономски дизајн и лесни но квалитетни материјали, овие штитници овозможуваат одлична мобилност. Специјално направени за да не се лизгат, со велкро зацврстување и ластици на петата и стапалото. Посебно полнење од ИМФ пена која го ублажува ударот и ги заштитува нозете. Штитниците се благо свиткани и лесно се приспособуваат на цеваницата и стапалото. Овие штитници ви гарантираат удобност и издржливост.

Montello Shin Guards – Black

The Gorilla Wear Montello Shin Guards се посебно дизајнирани за оптимална заштита и ви помагаат во силните удари. Со нивниот ергономски дизајн и лесни но квалитетни материјали, овие штитници овозможуваат одлична мобилност. Специјално направени за да не се лизгат, со велкро зацврстување и ластици на петата и стапалото. Посебно полнење од ИМФ пена која го ублажува ударот и ги заштитува нозете. Штитниците се благо свиткани и лесно се приспособуваат на цеваницата и стапалото. Овие штитници ви гарантираат удобност и издржливост.

Боја: Црна
Состав: 80% СТП материјал на надворешна обвивка, 80% ПУ / ПВЦ обложување со облик на пена, 20% ЕВА / Пена на дланка и манжетна, 12% полиестерска облога., 5% најлон велкро, 3% цевки за СТП

Main Menu

Montello Shin Guards - Black