Mosby Shin Guards – Black

2,290 ден

На залиха

Mosby штитниците нудат одличен квалитет по пристапна цена. Идеални за подобрување и усовршување на вашите вештини. Тренирајте и истовремено бидете максимално заштитени од повреди. Посебно дизајнирани за да ви овозможат одлична мобилност и заштита. Со дополнително полнење на клучните делови. Со овие штитници ќе може да тренирате и борите без никаков стрес. 2 велкро лепенки и дополнителни 2 еластични ластици за подесување. Нема подобар начин за почеток на подобрување на вашите вештини со Mosby сетот од штитници и ракавици.

Mosby Shin Guards – Black

Mosby штитниците нудат одличен квалитет по пристапна цена. Идеални за подобрување и усовршување на вашите вештини. Тренирајте и истовремено бидете максимално заштитени од повреди. Посебно дизајнирани за да ви овозможат одлична мобилност и заштита. Со дополнително полнење на клучните делови. Со овие штитници ќе може да тренирате и борите без никаков стрес. 2 велкро лепенки и дополнителни 2 еластични ластици за подесување. Нема подобар начин за почеток на подобрување на вашите вештини со Mosby сетот од штитници и ракавици.

Боја: Црна
Состав: 80% СТП / ПВЦ материјал на надворешна обвивка, 85% обложување на пена со ева, 15% ЕВА / пена за полнење на дланка и манжетна, 12% постава од полиестер, 5% најлон велкро, 3% цевки за СТП

Main Menu

Mosby Shin Guards - Black